Contact:

info@alpha-beta.nl

Tel.:  + 31 528 263627

Mob.:+ 31 6 511 96779

Achtergrond

Alpha-Beta wordt gevormd door drs. ir. M.H.S. Weijers (Marcel)

Over Marcel:

Marcel heeft Luchtvaart- en Ruimtevaart techniek gestudeerd aan de TU Delft en heeft daarna een korte tijd bij Fokker gewerkt als onderzoeker.

Aansluitend is Marcel bij Philips DAP in Hoogeveen in dienst getreden. Eerst als onderzoeker en daarna als projectmanager. Het grootste wapenfeit betrof het uitontwikkelen en in productie nemen van de eerste Senseo. Parallel aan dit project heeft Marcel in de avonduren en weekenden een studie Bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode opgepakt en met goed gevolg afgerond.

Na de periode bij Philips is de overstap gemaakt naar de ICT. Bij Lost Boys in Amsterdam is de functie van senior project manager en later business unit manager vervuld. Hier werden grote klanten als Postbank, ING Bank en Wegener bediend. Na 3 jaar vol te hebben gemaakt, lonkte het ondernemerschap.

Dit resulteerde in de oprichting van Alpha-Beta VOF, voor consultancy diensten, en Alpha-Beta Holding BV voor participaties.

Na nu ruim 6 jaar onderweg te zijn, is hotel Figi uitgerust met een beveiligingssysteem m.b.v. RFID kaarten en zijn er in de gemeente Veghel wegende ondergrondse afvalbakken geplaatst. Tevens staan er 3 nieuwe koffiepad machines in de markt en is een innovatieve frisdrankmachine bijna klaar.

Alpha-Beta

Marktgerichte innovatie

Over Alpha-Beta

Competenties

Achtergrond

Werkwijze

Projecten